PS5 Yardım Ps5 sistem donması sonrası M2 dahili format istemesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde musaz tarafından oluşturulan Ps5 sistem donması sonrası M2 dahili format istemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Ps5 sistem donması sonrası M2 dahili format istemesi
Konbuyu başlatan musaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan musaz

musaz

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 21, 2009
167
52
28
Arkadaşlar 3 kere başıma geldi bu olay 1. si ps4 oyunu kurarken her oyun için demiyorum donma yaşandı mecbur zorla kapama yaptım çünkü herhangi bir şekilde ana menüye dönedim 2. si yanlış hatırlamyorsam youtube jailbreak için bastım hata verdiydi ve donup sistemi baştan başlatmıştı bu başıma birdaha gelmedi 3. sü ise elektriği fişten tam ps5 kapanmadan kapatmıştım sonra farkettim, bunların sonucunda m2 çöküyor yani ps5 yeniden başlarken onarım başlattığında zorla m2 ye format atılması gerekli diyor ve bunu geçemiyorum da m2 ye kurduğum oyunlarım çok güzel çalışıyor kasma vs olmadan özellikle kstuf aç kapa özelliği oto haldeyhen kasmalarım yok denecek kadar az hatta kiminde hiç yok. bu sorunu atlamamın bir yolu varmı? bu hatayı aldığımda herdefasında 2 tb yakın geri veri yüklemek durumundamı kalacağım tam bir işlence çünkü.